Stiltedag en parkeerplaats..

Het is ontzettend fijn om een dag gewoon te mogen zijn. Raak vertrouwd met jezelf zonder dat er iets hoeft. Kom thuis bij jezelf tijdens deze slow down retraite. Daarom organiseer ik deze mindful retraite of stiltedag in stilte, op een comfortabele plek vlak bij het bruisende Strijp S te Eindhoven. Tijdens deze retraite krijgt je gevoel de aandacht omdat jij stil bent. Op een praktische en ontspannen manier ga je ervaren wat vertraging in stilte met je doet. Deze dag geeft je de mogelijkheid om te wennen aan je eigen stem, heel toegankelijk vanuit een positieve houding. Mijn begeleiding is aards en vriendelijk.

Tot rust komen vraagt om vertraging in je leven. Maak jezelf los van de dagelijkse drukte om te voelen hoe het me je gaat. In een voormalige fabriek die omgebouwd is tot een centrum voor biodanza en meditatie vind je een ruime en warme zaal. Deze plek ligt verstopt midden in Woensel West; een echte oase qua natuur en energie. Hier ga je ontspannen, stil zijn, wandelen en tijd nemen voor jezelf. Samen met de andere deelnemers en mij neem je afstand van alles waar je elke dag mee bezig bent.

TIJDENS DEZE STILTE RETRAITE KRIJGT JE GEVOEL DE AANDACHT OMDAT JIJ STIL BENT.

Dit is een complete dag om te investeren in jouw hart. Gun jezelf deze stilte. Ga zonder verwachtingen genieten van deze dag. Je hoeft namelijk geen ervaring te hebben met stiltedagen, mediteren of iets anders. Deze dag ontdek je hoe fijn het is om gewoon te zijn. En je maakt kennis met mindfulness: bewust leven en met aandacht de dagelijkse dingen te doen.

Mindfulness leraar Thich Nhat Hanh zegt het heel mooi: ‘Als je het lawaai in jezelf kunt stoppen en je in stilte weet te vestigen, kun je de diepste roep in jezelf horen. Je hart roept je toe. Je hart probeert je iets te vertellen, maar je kon het niet horen omdat je hoofd vol zat met lawaai.’

IS DEZE MINDFULNESS STILTEDAG IETS VOOR JOU?

Als jij wil ervaren wat stilte met je bewustzijn doet, zit je hier op de juiste plek. Heb je behoefte aan een dag om te ontdekken wat je gevoel je vertelt, boek deze retraite. Vanuit stilte en aandacht voor alles wat jij van nature bij je draagt, leer je te voelen wat goed voor je is. Deze stilte retraite gaat je helpen om tot stil-stand te komen. Ik geef je praktische inzichten om vertrouwd te raken met de stilte in jezelf. Ervaar hoe je vanuit kalmte kunt omgaan met alle prikkels in je dagelijks leven.

DE STILTEDAG WORDT BEGELEID met vriendelijkheid en compassie.

Als gediplomeerde mindfulnesstrainer en als mens weet ik als geen ander hoe het is om je eigen weg te ontdekken. Van jongs af aan benader ik de dingen vanuit een andere invalshoek. Niet met opzet, maar zo werkte het nu eenmaal bij mij. Na jaren van onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen vond ik mijn weg in aandachtstraining en mindfulness. Mindfulness laat mij genieten van al het moois in het leven. Het houdt mij fris.

TIJDENS DEZE STILTE RETRAITE FOCUS JE OP INNERLIJKE RUST EN KRACHT.

Altijd vanuit daadkracht, luchtigheid en daarbij de drang om het onderste boven te willen halen. Ik help je om aandachtig in jouw leven te staan en daarbij een innerlijke rust te ervaren. Een leven dat meer vanzelf gaat stromen en minder uit balans raakt. Jouw eigen weg.

Igor: ‘Mindfulness of aandachtstraining is een krachtige vorm die lichtheid, speelsheid, opmerkzaamheid, mededogen en vriendelijkheid aanwakkert. Ik wil dit vuur graag overbrengen

PRAKTISCHE INFORMATIE/DATA;

21 januari/11 februari/10 maart/14 april/26 mei/ 9 juni 2024

­­• Tijd: 10.00 uur – ca. 15.30uur.
­• Inhoud: inspiratie, rust, ruimte en opmerkzaamheid via diverse meditaties die zittend, bewegend of lopend zijn. (alles als ondersteuning van je opmerkzaamheid of aandacht; alles ter uitnodiging.. deze dag moet er niets!)
­• Verzorging: Inclusief thee met lekkers
­• Begeleiding: Igor!
­• Lunch; neem je lekkerste lunch mee
­• Kleding: Makkelijke (buiten)schoenen en relax kleding die lekker zit
• Prijs: € 95,- (NL 44 ABNA 0 44 58 22 341 tav IA Segers, ovv je naam en datum of data dat je mee wilt doen) Daarmee is je plek gereserveerd. LET OP! Stuur mij daarnaast je mailadres zodat ik je een mail kan sturen met praktische informatie. Dank.

PARKEERPLAATS VOOR DE ZIEL?

Speciaal voor jou als een hele dag wat teveel lijkt..

Helaas is het op dit moment in mijn agenda te vol om een aparte ochtend te organiseren.