Ervaringen van deelnemers

“Wat een fijne ademruimte wandeling in de Maashorst met jou afgelopen donderdag (Oktober 2021), van begin tot einde! De rust van de omgeving en van jouw benadering en meebewegen met wat zich voordoet is rustgevend en verrijkend geweest. Nieuwe inzichten ontstaan en zullen een basis vormen voor vervolgstappen, waarvoor ik je waar nodig weer weet te vinden. Hartelijk dank!

– Frans Muskens

“Igor is een open en rustige man. Hij werkt in volle aandacht, weet de kern te vinden en kan benoemen wat er gebeurt en speelt in sociale situaties. Hij gaat moeilijkheden niet uit de weg, hij gaat er open en vol oordeelloosheid op af. Hij kan mensen met verschillende visies dichter bij elkaar brengen. Hij ziet de luchtigheid en humor in lastige situaties.”

– Lilith Schaap

“Papa is lief”

– Evi, Dochter

“Uitgaan van je eigen kracht, daar helpt Igor je bij. Niet afmeten aan anderen, maar spiegelen wie je bent en voelen waar je jezelf tegenkomt. Igor is verrassend in zijn benadering en rustig tegelijk. Hij laat je horen wat de stilte jou te zeggen heeft. (1-day Retreat: Mindful in stilte via Didie.nl)

-Didie Schackman

“Hele fijne training. Igor neemt de tijd om je te laten leren. De training is helder, de sfeer is warm. Igor heeft een zachte en vrolijke insteek, hij past zijn eigen mindfulness toe op zijn docentschap. De technieken die je leert zijn simpel maar niet altijd makkelijk; de subtiele begeleiding helpt je je weg te vinden. Het oefenen in een groep is een goede toevoeging; je leert ook veel van elkaar. (…) De aandacht die je leert beter te gebruiken, kan je aan alles geven. Heel waardevol. Dank Igor!”

-Ella van Kessel

“In september en oktober (2020) heb ik een 8 weekse Mindfulness training gevolgd. Dat is me goed bevallen. Ben me nu veel meer bewust van mijn ineffectieve gedachten. Als ik die heb “grijp” ik eerder in om meer in het moment te leven. Voel me beter en minder gestrest. Fijne groep hadden we ook, dat heeft zeker geholpen. Bedankt Igor!”

-Jan Bezemer

“Fijne aandachtstraining gehad, rustige man met aandacht voor iedereen. Veilig in de groep, fijne ruimte.”

-Bastienne Derks

“Een heel fijne en comfortabele beleving (Mindful wandelen) Ik voelde me vrij en gezien/gehoord. Igor geeft veel positiviteit, begeleidt de wandeling met aandacht en afstemming. Hij weet vrijwel terloops ook veel over natuur en milieu en landschap en omgeving te vertellen. Een aanrader!

-Paul Schaap

“Ik heb Igor als goed begeleider ervaren. Hij heeft de groep Mindfulness goed aangestuurd en ook de individuele gesprekken waren prima. Het heeft me veel goed gedaan, en heb de rust in mezelf weer teruggevonden. Dank hiervoor Igor.”

-Wim Vermeulen