Praktische informatie

Trainingsdata:

De groepstraining gaat 9 februari 2023 starten. Nieuwe data volgen. Individueel of duo-training kan elk moment starten. Dus ja….nu. En nu..

Maar is deze training iets voor mij?
Ik raad je aan een verkennend gesprek te hebben waarbij ik je informatie over de training geef en we beiden kunnen bepalen of de training passend is. Deze gesprekken duren max 30min en doen we aan de Celsiusstraat 26b. Of we spreken elkaar telefonisch. Het intakegesprek is gratis. De thee ook!

Kosten

Een 8 weekse MBSR groepstraining inclusief stiltedag, nagesprek, audiobestanden en MBSR werkboek kost €550,- Als dit bedrag een belemmering is nodig ik je toch uit voor een verkennend gesprek om te kijken wat passend is hierin. De tools die je meekrijgt zijn van onbetaalbare waarde voor de rest van je leven. Aangezien ik vmbn erkend categorie 1 trainer ben is het mogelijk dat je verzekering een deel vergoedt. Bel je verzekering voor jouw actuele status.

individuele training

Liever niet in een groep of juist op een moment trainen als het jou uitkomt? De individuele training volgt hetzelfde programma maar dan meer toegespitst op jou. Je hoeft niet op een vaste avond te trainen, we spreken samen een tijdstip af dat passend is. De individuele sessies duren 1,5uur. Investering; €850,- inclusief werkboek, 8 sessies van 1,5uur, voor en nagesprek, stiltedag, audiobestanden en mijn persoonlijke niet oordelende en discrete begeleiding. (Alle bedragen zijn inclusief 21%BTW.)

Tijdsinvestering

De training is effectief als je dagelijks 45 minuten de tijd neemt voor de oefeningen die ik je mee geef. Tijd voor jezelf. Een investering in jezelf. Een eerste stap op een pad waarvan je niet weet waar het heengaat. Daarnaast is er dus eenmaal per week een avond voor de training zelf en is er een stiltedag halverwege de training op een weekenddag. Oefen! Pas dan mag het proces zich gaan ontvouwen dat mindfulness heet. Geen zin, moe, druk? Juist dan! 

Groepstraining

Mijn groepen zijn niet groter dan 12 mensen. Daarmee is er genoeg ruimte voor een ieder te trainen en is er een mooie interactie mogelijk. Juist door naar een ander te luisteren leer je zelf. Het doen van de training in groepsvorm heeft absoluut meerwaarde. Iedere groep is anders. In het moment ontstaat wat er ontstaat. 

Meenemen

Neem zelf mee;

  • Een flesje water kan handig zijn
  • Je eigen meditatiekussen, bankje enz. als je die hebt
  • Je eigen yogamat als je die bezit
  • Warme sokken
  • Kleding waarin je makkelijk zit en beweegt

En vooral jezelf! Met alles wat er op dat moment is. Gestrest van het werk, geen zin, lacherig, beetje onbestemd gevoel, zenuwachtig, pijn, super-enthousiast, neutraal? Gewoon komen! Aandachtig leren zijn voor wat er ieder moment is sluit niets uit. Er is in die zin geen reden niet te oefenen. Je bent altijd meer dan welkom!

Waar

Ruimte! Ik beschik over een hele ruime zaal die zeer geschikt is voor de training. Een verademing en zeer centraal gelegen.


Centrum voor Biocentrisch Leven Eindhoven 

Celsiustraat 26b

5621 BT Eindhoven

(ingang via Reaumurstraat 2 weg langs blinde muur en woonwijk in aanbouw)

Deze locatie vind je in de wijk Woensel West op 10 minuten loopafstand van NS Station Strijp S. Parkeren kan gratis langs de Groenewoudseweg en in de wijk zelf. Centrum voor Biocentrisch Leven is herkenbaar aan een grote witte ijzeren poort waar groot de naam en 26b zichtbaar is. Erachter is een pleintje met een oase aan natuur en diverse gebouwen en deuren. Je fiets kan je hier parkeren. De trainingsruimte vind je achter een van de lichtblauwe deuren. Ik zorg dat duidelijk is welke je kiest.

Verder nog…

Eenmaal binnen vind je een kast waar je je schoenen in kan opbergen. In de zaal zelf kom je zonder schoenen. Ik heb in de zaal diverse meditatiekussens, bankjes en matten klaargelegd. Ook zijn er stoelen beschikbaar als dat comfortabeler voor je is. Fleece dekens zijn aanwezig. Als het nodig is staat de verwarming ruim van tevoren al aan. Bij binnenkomst zoek je een plek uit waar je wilt zitten.