Praktische informatie

Trainingsdata:

Ik heb op dit moment helaas geen groepstraining meer op de agenda staan. Dat komt door het minimale aantal aanmeldingen op dit moment en doordat ik gedeeltelijk als vrachtwagenchauffeur(!) werk. Hierdoor is het lastig een vaste avond per week te plannen.

Edoch blijven er genoeg avonden of dagen per week vrij! Dus als je heel graag, of een beetje graag deze waardevolle training wilt doen…een mouw aanpassen, of zoiets, kan altijd. Bel mij en we kijken wat mogelijk is.

We kunnen elk moment starten. Dus ja….nu. En nu..

Maar is deze training iets voor mij?

Deze training kun je doen als je specifieke klachten hebt als slaapproblemen, vol hoofd, stress!, rusteloosheid, angst, paniek, het niet weten.. En je kunt de training doen uit interesse en als verdieping en verrijking van je leven. Beiden vertrekpunten zijn even waardevol!
Ik raad je aan een verkennend gesprek te hebben waarbij ik je informatie over de training geef en we beiden kunnen bepalen of de training passend is. Deze gesprekken duren max 30min en doen we aan de Celsiusstraat 26b. Of we spreken elkaar telefonisch. Het intakegesprek is gratis. De thee ook!

Kosten

Een 8 weekse MBSR groepstraining inclusief stiltedag, nagesprek, audiobestanden en MBSR werkboek kost €550,-

Als dit bedrag een belemmering is nodig ik je toch uit voor een verkennend gesprek om te kijken wat passend is hierin. De tools die je meekrijgt zijn van onbetaalbare waarde voor de rest van je leven. Aangezien ik vmbn erkend categorie 1 trainer (hoogste niveau in Nederland) ben is het mogelijk dat je verzekering een deel vergoedt. Bel je verzekering voor jouw actuele status.

Individuele training?

Liever niet in een groep of juist op een moment trainen als het jou uitkomt? De individuele training volgt hetzelfde programma maar dan meer toegespitst op jou. Je hoeft niet op een vaste avond te trainen, we spreken samen een tijdstip af dat passend is. De individuele sessies duren 1,5uur. Investering; €850,- inclusief werkboek, 8 sessies van 1,5uur, voor en nagesprek, stiltedag, audiobestanden en mijn persoonlijke niet oordelende en discrete begeleiding.

Tijdsinvestering

De training is effectief als je dagelijks 45 minuten de tijd neemt voor de oefeningen die ik je mee geef. Tijd voor jezelf. Een investering in jezelf. Een eerste stap op een pad waarvan je niet weet waar het heengaat. Daarnaast is er dus eenmaal per week een avond voor de training zelf en is er een stiltedag halverwege de training op een weekenddag. Oefen! Pas dan mag het proces zich gaan ontvouwen dat mindfulness heet. Geen zin, moe, druk? Juist dan! 

Groepstraining

Mijn groepen zijn niet groter dan 12 mensen. Daarmee is er genoeg ruimte voor een ieder te trainen en is er een mooie interactie mogelijk. Juist door naar een ander te luisteren leer je zelf. Het doen van de training in groepsvorm heeft absoluut meerwaarde. Iedere groep is anders. In het moment ontstaat wat er ontstaat. 

Meenemen

Neem zelf mee;

  • Jezelf
  • Je intentie waarmee je de training wilt doen
  • Warme sokken/dekentje
  • Kleding waarin je makkelijk zit en beweegt

Maar vooral jezelf dus! Met alles wat er op dat moment is. Gestrest van het werk, geen zin, lacherig, beetje onbestemd gevoel, zenuwachtig, pijn, super-enthousiast, neutraal? Gewoon komen! Aandachtig leren zijn voor wat er ieder moment is sluit niets uit. Er is in die zin geen reden niet te oefenen. Je bent altijd meer dan welkom!

Waar

Ruimte! Ik beschik over een hele ruime zaal die zeer geschikt is voor de training. Een verademing en zeer centraal gelegen. Thee en zuiver water zijn aanwezig, koffie is er bewust niet. Maar vooral een ruime en prettige zaal met een kalme energie.


Centrum voor Biocentrisch Leven Eindhoven 

Celsiustraat 26b

5621 BT Eindhoven

Deze locatie vind je in de wijk Woensel West op 10 minuten loopafstand van NS Station Strijp S. Parkeren kan gratis langs de Groenewoudseweg en in de wijk zelf. Neem het “Paradijspad” tussen huisnummers 71 en 73 (Groenewoudseweg) de wijk in wandelend. Centrum voor Biocentrisch Leven is herkenbaar aan een grote blauwe ijzeren poort. Erachter is een pleintje met een oase aan natuur en diverse gebouwen en deuren. Je fiets kan je hier parkeren. De trainingsruimte vind je achter een van de lichtblauwe deuren. Ik zorg dat duidelijk is welke je kiest.