Over Igor Segers


Mijn naam is gebaseerd op een liedje van lang geleden. Het gaat over de Siberische toendra en een troep wolven die een kar achterna zit. Op die kar een man en vrouw en hun kinderen. Een van die kinderen heet Igor. In het liedje loopt het slecht af met Igor.

Ik ben altijd trots geweest op mijn naam want niemand anders heette zo. En anders is ook wel een typering die mij past, van jongs af aan al. Ik benader de dingen soms vanuit een andere invalshoek. Dat deed en doe ik niet met opzet, zo werkt het in mij.

De toendra uit het liedje is een omgeving waar ik  een natuurlijke rust voel ontstaan in mijzelf. Alleen heet het dan meseta of de maashorst of lapland.

Als mens voel ik een borrelende nieuwsgierigheid naar de dingen en mensen om mij heen. Ik kijk, luister en ruik en proef gretig. Ik ben graag alleen en ik ben graag samen. Je vindt mij in de stad en je vindt mij met een 50 jaar oude caravan als tweede rollende huis in de natuur. Juist die afwisseling fascineert mij.

Luchtigheid en daarbij de drang om het onderste boven te willen halen. Het zijn facetten die ik telkens terug zie komen in mijn leven.

Mindfulness is al langere tijd onderdeel van mijn leven. Naast een hele mooie training is het belangrijkste wat ik kan geven; Igor.

Je bent meer dan welkom! Neem vrijblijvend contact met me op.

“Met veel genoegen en dank kijk ik terug naar de warme en vooral ook effectieve en lerende contacten met Igor. Door zijn rustige en tegelijkertijd oplossingsgerichte aanpak ben ik als persoon gegroeid.  Hij heeft me op een betrokken, deskundige en praktische manier geholpen. Ik kan weer verder en weet dat ik zo nodig op Igor kan blijven rekenen!”

– Frans Muskens, Senior ondernemerscoach

“Igor is een open en rustige man. Hij werkt in volle aandacht, weet de kern te vinden en kan benoemen wat er gebeurt en speelt in sociale situaties. Hij gaat moeilijkheden niet uit de weg, hij gaat er open en vol oordeelloosheid op af. Hij kan mensen met verschillende visies dichter bij elkaar brengen. Hij ziet de luchtigheid en humor in lastige situaties.”

– Lilith Schaap, Cliniclown / Eigenaar Bubbles Without Borders / Dramatherapeute

“Papa is lief”

– Evi, Dochter