Gratis?

Er waren regelmatig gratis Mindfulnessavonden in Eindhoven. Inmiddels stromen de groepen vol en zijn deze gratis avonden bezet. Op aanvraag en in overleg verzorg ik met plezier een intro workshop over mindfulness! Kom kennismaken en beleven hoe Mindfulness voor jou zijn werk kan doen. 

Mindfulness of aandachtstraining is een krachtige vorm die lichtheid, speelsheid, opmerkzaamheid, mededogen en vriendelijkheid aanwakkert. Ik wil dit vuurtje graag overbrengen. Jij bent, of iemand uit je omgeving is, meer dan welkom een of meerdere keren mee te doen. Aanmelden mag via eigenwegaandachtstraining@gmail.com 


“Laad me met rust!” 

Mijn excuses als je leest wat je je leest.

Nieuwsgierig?

Lees de eerste zin dan nog eens…

Wat merk je op?

Deze bijeenkomsten geven je een idee van wat Mindfulness is. Ik zal aspecten uit de MBSR training in deze bijeenkomst verwerken maar het is zeker niet hetzelfde als de 8 weekse training. Als je naast interesse gewoon behoefte hebt aan een moment relaxation is het een puik idee te komen. Je hoeft niet speciaal iets te kunnen of te willen; er gewoon zijn is genoeg.

Tot dan!


PS, ik vraag een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal. Je kan je donatie in de donatiebox doen op het moment zelf. Dank!

Centrum voor Biocentrisch Leven

Celsiusstraat 26b Eindhoven


Je bent meer dan welkom!