Gratis

Avonden (17, 24, 31 aug. 14 sept.)

Regelmatig zijn er gratis Mindfulnessavonden in Eindhoven. Kom kennismaken en beleven hoe Mindfulness voor jou zijn werk kan doen. 

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze avonden weer zullen plaatsvinden? Stuur dan een mailtje naar eigenwegaandachtstraining@gmail.com of houd de website in de gaten.

Mindfulness of aandachtstraining is een krachtige vorm die lichtheid, speelsheid, opmerkzaamheid, mededogen en vriendelijkheid aanwakkert. Ik wil dit vuurtje graag overbrengen. Jij bent, of iemand uit je omgeving is, meer dan welkom een of meerdere keren mee te doen. Aanmelden mag via eigenwegaandachtstraining@gmail.com 


“Laad me met rust!” 

Mijn excuses als je leest wat je je leest.

Nieuwsgierig?

Lees de eerste zin dan nog eens…

Wat merk je op?

Deze avonden geven je een idee van wat Mindfulness is. Ik zal aspecten uit de MBSR training in deze avond verwerken maar het is zeker niet hetzelfde als de 8 weekse training. Als je naast interesse gewoon behoefte hebt aan een avond relaxation is het een puik idee te komen. Je hoeft niet speciaal iets te kunnen of te willen; er gewoon zijn is genoeg.

Tot dan!


PS, ik vraag een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal. Je kan je donatie in de donatiebox doen op de avond zelf. Dank!

Centrum voor Biocentrisch Leven

Celsiusstraat 26b Eindhoven


Je bent meer dan welkom!